Твој пријател на секое патување!

Придружи се и добивај дополнителни попусти!

Мислам дека сите ние патуваме, за да се бараме и пронајдеме себе, кога ќе се вратиме дома.

Адичие

#BellaTravelTeam

александра

Травел Консултант

Деспина

Травел Консултант

Лидија

Травел Консултант

Елена

Травел Консултант

 Круме Волнаров 

Најубав хотел на првиот крак

Crown Hotel дефинитивно е најубавиот хотел на првиот крак Касандра, плени со прекрасната природа и волшебиот поглед на море. 

Јави се и добиј специјална понуда само за тебе

Нашиот тим го очекува твојот повик

ТА Бела Травел

ул. Македонски Гемиџии бр.1

Битола, 7000

тел: +38978458808

contact@bellatravel.mk

За нас


Вашите потреби се наши приоритети и се трудиме да ви понудиме најдобро решение.

Сподели